01.06.2024.

15:50

Foto: Starsportphoto

Sport

Miljenik "grobara" preuzima Radnički!

Preživele su Nišlije i sezonu u Superligi završili tik iznad zone ispadanja, ali je cenu platio doskorašnji strateg Dejan Joksimović. 

Rešenje za tešku poziciju rukovodstvo kluba videlo je u Nikoli Drinčiću, koji će naslediti to mesto, potvrđeno je "Mocart sportu".

Informer

Drinčić u dresu Nišlija

Popularni Drina je debitovao u ulozi trenera kao deo stručnog štaba Omladinca iz Novih Banovaca, a zanat ozbiljno ispekao u Zemunu. Iako se nije zadržao u klubu do kraja sezone, postavio je zdrave temelje koji su omogućili ekipi iz Gornje Varoši plasman u Prvu ligu Srbije.

Nekada sjajni fudbaler je imao mnogo uspešnih sezona u domaćem šampionatu, a jednu od najboljih odigrao je upravo kraj Nišave, kada je Radnički pod komandom Nenada Lalatovića bio vicešampion u sezoni 2018/2019.

Još od tada ostao je u srcima "meraklija" pa će njegovo imenovanje za glavnog trenera nesumnjivo obradovati mnogobrojne ljubitelje fudbala u Nišu.

Spremaju se velike stvari na "Čairu", a dolazak voljenog Drinčića je samo početak. Prema saznanjima "Mocart sporta", dobro poznato lice biće postavljeno na mesto trenera omladinskog pogona - Saša Mrkić.