02.06.2024.

11:31

Foto: fcnn.ru

Sport

Ilić nakon pobede za opstanak u ligi: Najteži mesec u mojoj karijeri!

Ekipa Parija savladala je Arsenal u Tuli rezultatom 2:0 u revanš meču baraža za opstanak u Premijer ligi. Strelac prvog gola za goste bio je Kiril Boženov u 18. minutu, a onda je Botaka-Joboma u 58. minutu dao autogol za 0:2.

Došao je Saša Ilić u Rusiju sa ciljem da ekipu ostavi u elitnom rangu i posle dosta muka - uspeo je. Priznao je srpski stručnjak na konferenciji za medije nakon meča da će mu sada biti dosta lakše.

- Mogu samo da ponovim ono što sam ranije rekao - ovo je bio najteži mesec u mojoj trenerskoj karijeri, ali završilo se uspešno. Pre svega, želeo bih da se zahvalim igračima Arsenala na fer i korektnoj borbi. Čestitam mojim igračima što su zadržali mesto u Premijer ligi. Zahvaljujem se i svim zaposlenima u klubu - rekao je nekadašnji kapiten Partizana.

Informer

 

Voleo bi iskusni strateg da se njegova ekipa u narednom periodu više fokusira na rad i treninge.

- Sada sam srećan, to je sada najvažnije. Ništa drugo nije važno. Voleo bih da se fokusiram na budućnost i da Pari Nižnji Novgorod igra bolje i lepše. Međutim, sada je rezultat na prvom mestu. Glavna stvar je bila pobeda i to smo ostvarili. Naravno da želim da moj tim igra bolje, ali to se može postići samo radom - zaključio je Ilić.