02.06.2024.

19:09

Foto: Starsportphoto©

Sport

Bivši as Zvezde prošao kroz pakao... Opljačkan na Ibici, napadnuta mu i porodica!

Budući da je sezona zbog predstojećeg Evropskog prvenstva završena nešto ranije nego inače, većina fudbalera koja neće imati reprezentativne obaveze već su uveliko na odmoru. Jedan od njih je i bivši bek Crvene zvezde - Kristijan Pićini, ali Italijan ne pamti po dobrom letovanje 2024. 

Naime, nekadašnji fudbaler srpskog šampiona zajedno je sa suprugom otišao put Ibice, a ubrzo se odmor na egzotičnom ostrvu pretvorio u pravi horor. Pićini je čitav događaj objasnio na društvenim mrežama i svoje navijače iznenadio vestima da je bio žrtva pljačke. 

- Ćao svima. Pišem ovo kako bih sprečio da se ono što se meni desilo danas ne dogodi i vama. Šetao sam ispred 'Ibica Gran Hotela', kada su me oko 3.15 popodne napala dvojica Italija. Na osnovu akcenta ubeđen sam da su bili Napolitanci. Napali su me otpozadi i ukrali mi sat, reagovao sam brzo i uspeo da stignem do lopova koji je pokušavao da se popne na motocikl. Njegov prijatelj je pokušao da pregazi moju ženu, a zatim je pokušao da pregazi i mene kako bi me naterao da pustim njegovog partnera - napisao je Pićini, a potom dodao. 

Informer

 

- Nisam uspeo da vratim sat, ali najvažnija stvar je da je moja porodica dobro, prošli smo bez ogrebotina. Ali stvar koja me nervira u vezi ovog ostrva, koje je za mene poput doma, jesu ovi nitkovi, koji se ponašaju nekontrolisano, ne mareći da li ste sa decom ili ne. Da ne govorimo o ljudima koji su bili svedoci krađe i nisu se potrudili da pomognu. Stoga, ako razmišljate da dođete na Ibicu, pazite šta nosite, danas nigde ne možete da se osećate prijatno.