03.06.2024.

23:11

Foto: FSS instagram

Sport

Susret dva kapitena! Arnautović emotivan pred meč sa "orlovima" (FOTO)

Prema najavama organizatora, utakmica na stadionu "Ernst Hapel" očekuje se da bude odigrana pred punim tribinama. Naime, očekuje se da će veliki broj Srba, koji radi u Beču, kao i drugim austrijskim gradovima, doći i pružiti podršku "orlovima".

Austrijance će predvoditi Marko Arnautović kao kapiten, inače fudbaler srpskog porekla. On se uoči meča susreo sa kapitenom "orlova" Dušanom Tadićem. Njih dvojica su taj susret ovekovečili i zajedničkom fotografijom, što je objavio Fudbalski savez Srbije.

"Srdračan susret Marka Arnautovića i Dušana Tadića uoči poslednjeg treneinga pred sutrašnju utakmicu Austrije i Srbije", objavio je FSS pored slike dvojice igrača. 

Arnautović je potom bio veoma emotivan na konferenciji za medije i istakao da oseća veliku ljubav prema Srbiji, ali je podvukao da nema prijateljskih mečeva i da će njegov tim učiniti sve da pobedi kako bi u što boljem svetlu dočekao evropski šampionat. 

- Nema više prijateljskih utakmica, učiniću sve da pobedim sutra. Sigurno će biti emocija, ja volim Srbiju - jasan je Arnautović.