Autor: S. M.

04.06.2024.

11:42

Foto: Foto: Printscreen Instagram/bogdanovictijana, Starsportphoto

Sport

Tijana i Duljaj obožavaju Ligu šampiona! Olimpijka i miljenik "grobara" navijali za isti tim

Petnaesti trofej Lige šampiona zauzeo je svoje zasluženo mesto u vitrinama Real Madrida, koji je savladao Borusiju Dortmund sa 2:0 u finalu najjačeg klupskog takmičenja na Starom kontinentu.

Na "Tašmajdanu" u Beogradu finale su među mnogobrojnim ljubiteljima fudbala gledali i Igor Duljaj, koji je u ovom takmičenju igrao 25 utakmica u dresovima Partizana i Šahtjora, srebrna olimpijka u tekvondou Tijana Bogdanović i teniserka Nina Stojanović.

Duljaj otkriva da je u finalu navijao za Real.

- Real je tim za koji sam u finalu navijao iz mnogo razloga. Prvi je taj što se znalo da pobeda Madriđana vodi Šahtjor, moj bivši klub, direktno u Ligu šampiona. Drugi je taj što sam igrao protiv Reala i zaista, to je kraljevski klub u svakom smislu. U prvom poluvremenu utakmice Borusija je bila konkretnija i stvorila je više šansi, ali presudilo je to što je Real prvi postigao gol. To im je pomoglo da nametnu svoj ritam i drže kontrolu do kraja - rekao je Duljaj..

U utakmici je uživala i Tijana Bogdanović sa dečkom, vaterpolistom Markom Radulovićem, a oni ne propuštaju finala prestižnog takmičenja.

- Utakmica za pamćenje, uz pobedu Reala koja je donekle bila i očekivana. U sastavu imaju igrače koji odlično znaju šta je finale, o čemu govori podatak i da su Luka Modrić, Toni Kros, Naćo i Dani Karvahal po šesti put u karijeri osvojili ovo takmičenje, upravo u dresu Madriđana. Takođe, na klupi Reala je sjajni Anćeloti, koji je ponovo pokazao da je jedan od najboljih trenera na svetu - dodala je trofejna sportistkinja.