04.06.2024.

22:08

Foto: Starsportphoto

Sport

Napredak imenovao novog trenera! Poznato lice vratilo se u Kruševac (FOTO)

Popularni Plavi je sa ekipom iz Kruševca potpisao ugovor na dve sezone. On se tako vraća na klupu "čarapana" posle četiri godine, a u tom periodu ostavio je dobar utisak. 

- Drago mi je da sam ponovo u Napretku, jer za kratko vreme ovde sam stekao puno prijatelja. Nastavljamo gde smo stali, a čeka nas puno posla, jer predstoji formiranje novog tima. Krećemo praktično od nule, ali treneri to najviše i vole - rekao je Stevanović za klupski sajt.

Doskorašnji selektor mlade reprezentacije Srbije do 21 godine ima velike ambicije sa Kruševljanima, koji su prošlu sezonu završili na osmom mestu u Superligi.  

- Nikada me i nisu interesovale sredine koje nisu ambiciozne. Posle razgovora sa predsednikom Nenezićem jasno mi je bilo da slično razmišljamo i eto me ponovo u Kruševcu - dovao je novi trener Napretka. 

Nekadašnji fudbaler i kapiten Partizana tokom svoje bogate trenerske karijere, pored crno-belih vodio je i Čukarički, Železnik, grčku Veriju, Asteras, kineski Ćindao, kao i napredak. Takođe, bio je i selektor reprezentacije Gane i Omana.