06.06.2024.

12:29

Foto: Reuters

Sport

Englezi bez asa Totenhema! Još jedan igrač otpao sa spiska za EURO!

Takvu odluku doneo je selektor Geret Sautgejt i to nakon prijateljskog meča protiv Bosne i Hercegovine (3:0) na stadionu "Sent Džejms park" u Njukaslu, na kojem je sjajni vezista odigrao poslednjih pola sata.

Kormilar nacionalnog tima, koji je na širi spisak uvrstio 33 igrača, saopštio je Medisonu da ne računa na njega za kontinentalni turnir, na kom će Ostrvljani igrati u grupi C protiv Srbije, Danske i Slovenije. Prvotimac Totenhema, koji je dres sa državnim grbom nosio sedam puta, odmah je napustio trening-kamp reprezentacije.

Iskusni stručnjak je prethodno istu odluku doneo i kada je reč o tandemu iz Liverpula - vezisti Kertisu Džonsu i defanzivcu Džarelu Kvansu. Plan je da Sautgejt sutra obelodani kojih 26 momaka će definitivno predstavljati aktuelnog viceprvaka Evrope u Nemačkoj.

Informer

Džejms Medison

Podsetimo, neizvesnost i dalje vlada oko štopera Harija Megvajera i levog beka Luka Šoa, koji su imali problema sa povredama.

Gordi Albion će sutra uveče imati još jedan test, ovog puta protiv Islanda na "Vembliju" (20.45, Arena premijum 1), a premijera na EP čeka ih upravo protiv "orlova (16. juna) na stadionu Šalkea u Gelzenkirhenu.