07.06.2024.

17:20

Foto: EPA

Sport

Ronaldo čestitao Mbapeu na transferu i poručio: Došao je moj red da gledam!

Doskorašnji fudbaler Pariz Sen Žermena, Kilijan Mbape, napokon je prešao u redove Real Madrida. Transfer saga koja je trajala nešto više od dve godine konačno je dobila epilog, te je Francuz konačno ostvario želju koju je imao od kako je kao dečak bio na probi u “kraljevskom klubu”.

Nakon što je transfer realizovan, Mbape je na društvenim mrežama objavio par svojih starih fotografija u trenerci španskog giganta, i tom prilikom istakao koliko je ponosan i srećan što je napokon igrač ekipe iz prestonice Španije.

Njegova objava broji preko 23 miliona lajkova i oko 770.000 komentara, u kojima su brojne sportske zvezde Mbapeu poželele sve najbolje i čestitale mu na transferu.

No, najviše pažnje privukla je izjava upravo Kristijana Ronalda, koji se nalazi na jednoj od fotografija koju je postavio francuski as.

"Moj je red da gledam. Uzbuđen sam što ću videti kako ćeš zapaliti "Bernabeu". Hala Madrid”, napisao je Ronaldo i tako privukao pažnju više od pet miliona ljudi, koji su označili kako im se sviđa komentar fudbalera Al Nasra.

Informer