Autor: S. M.

08.06.2024.

20:27

Foto: Starsportphoto

Sport

Bože zdravlja, ovako i protiv Engleza! Mitar ne može da dočeka EURO

Ekipa selektora Dragana Stojkovića Piksija slavila je golovima Sergeja Milinkovića Savića, Aleksandra Mitrovića i Dušana Tadića u poslednjoj proveri pred EURO u Nemačkoj od 14. juna do 14. jula.

Popularni Mitrogol bio je presrećan nakon trijumfa.

- Bila je ovo rutinska pobeda, odigrali smo dobru, čvrstu utakmicu, nismo primili nijedan gol i u pozitivnoj amtosferi idemo na Evropsko prvemstvo. Spremni smo, konačno dolazi EURO i mislim da polako kreće euforija i pozitivna atmosfera. Odradili smo dobre pripreme, spremni dočekujemo prvu utakmicu prptoiv Engleza - poručuje Mitar.

Kada mu je novinar poželeo da protiv Engleza bude kao protiv Šveđana, Mitar je rekao "Bože zdravlja", a onda svom narodu poručio da će dati sve od sebe. 

- Pred Katar je bila veća euforija od strane navijača, nego od nas. Mi u svlačionici smo fokusirani na teren, na zadatke, nema euforije, idemo tamo da damo sve od sebe i predstavimo Srbiju na najbolji mogući način. Daćemo sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat i nastavimo niz jer je ova generacija uradila dosta velikih stvari - zaključio je Mitar.