09.06.2024.

05:50

Foto: Starsportphoto

Sport

Idemoooo, loženje ne sme da stane! Srbi u transu, a ovaj fudbaler je oduševio navijače

Srbija je poslala sjajnu poruku pred Euro, bolju nije mogla! Sergej Milinković-Savić, Aleksandar Mitrović i Dušan Tadić su davali golove, a odbrana je uspela da izdrži i ne primi gol, mada zasluge idu golmanu Predragu Rajkoviću. 

S osmehom na licu će otputovati na šampionat Starog kontinenta, generalna proba za Engleze - uspela je. I slika u očima navijača se promenila posle pobede nad Švedskom. Odigrala je Srbija mnogo bolje nego pre nekoliko dana protiv Australije (2:1) pa i igra i rezultat obećavaju pored ono što "orlove" čeka.

Izvojevali su pobedu koja će im bez sumnje značiti na polju samopouzdanja pred start prvenstva Starog kontinenta, mada je rezultat suprotan onome što smo videli na terenu posebno tokom prvih 45 minuta igre. Ali, kao što reče čovek zbog koga su se svi okupili, Zlatan Ibrahimović, "disciplina je važna, tako se pobeđuje", nadamo se da će je biti više u igri naše timu u Nemačkoj. 

Informer

Počeleo je "loženje" među navijačima: "Loželje ne sme da stane", Dajte Engleze da se igramo", "Bolje da ste izgubili ovako se palimo za džabe, šalim se samo jako momci verujemo u vas", "Živeo Rajković"...samo su neki od komenatar na društvenim mrežama.

"Realno, otvara nam se do polufinala", komentar je jednog navijača na društvenoj mreži "X".
 

"Samo hrabro momci i do poslednjeg minuta u svakoj utakmici u Nemačkoj".

Golman Rajković je posebno oduševio navijače. Smatraju da je zaslužio mesto prvog golmana u Nemačkoj.