09.06.2024.

14:27

Foto: Starsportphoto

Sport

Fudbaler Partizana trese mreže širom sveta! Ušao sa klupe i overio trijumf svog tima! (VIDEO)

Naredna smotra najboljih timova planete održaće se za dve godine u Meksiku, Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi. Za razliku od evropskih selekcija koje još uvek nisu započele kvalifikacioni ciklus za sledeći Mundijal, reprezentacije iz centralne Amerike, kao i iz karipskog regiona uveliko vode bitke u okviru KONKAKAF zone. Reprezentacije karipskih ostvra tradicionalno prve započinju kvalifikacije, s obzirom na to da ih očekuje nekoliko faza.

Selekcija Kurasaa odlično je započela drugu fazu kvalifikacija sa dve pobede, a sjajan doprinos dao je Ksander Severina. Fudbaler Partizana je najpre u meču protiv Barbadosa bio u startnoj postavi, ali se nije upisao u strelce u pobedi svog tima 4:1. U drugom meču protiv Arube, ušao je u igru sa klupe u 85. minutu i deset minuta kasnije potvrdio je pobedu svog tima (2:0)!
 

Informer

 

Nakon ove utakmice, Severina konačno ide na zasluženi odmor. Kurasao će naredne jeseni učestvovati u KONKAKAF Ligi nacija, a kvalifikacije za Mundijal 2026. godine nastavlja tek narednog leta.