09.06.2024.

17:31

Foto: Foto: Starsportphoto, Printscreen

Sport

Skandal! Englezi pozivaju na obračun sa Srbima: Objavili sraman tekst uoči susreta naših reprezentacija na EP (FOTO)

Naime, tekst pod naslovom "Srpska nasilnička armija pro-putinovskih ultrasa na vidiku ima navijače Engleske: Dejvid Viks se hrabro borio u beogradskoj jami... i dobio zastrašujuće upozorenje od četiri reči", objavljuje ovaj list uoči utakmice koju će Srbija odigrati u nedelju protiv Engleske u Nemačkoj na Evropskom prvenstvu.

Autor teksta, takođe, navijače karakteriše kao pro-putinove, te navodi da se novi susret sa našom reprezentacijom i našim navijačima očekuje u Gelzenkirhenu u prvoj utakmici Eura 2024.

Takođe, u tekstu su navijači Srbije predstavljeni na najgnusniji način, a te implicira da Englezi treba da se obračunaju sa Srbima na predstojećoj utakmici.

Informer

 

Prema pisanju britanskog tabloida nemačka policija je u pripravnosti, a najavljene su i detaljne potrage za oružjem i vatrometom i angažovanje posebnog komandnog centra za koordinaciju policije za nerede i jedinica za "taktičko reagovanje".

Autor ovog sramnog teksta najviše se bavio opisom navijača Crvene zvezde, koje je opisao kao razbojničku armiju supernavijača sa jednom od najstrašnijih reputacija u Evropi.