09.06.2024.

23:58

Foto: profimedia

Sport

Srpski stručnjak ima novi angažman! Paunović se vratio!

Meksiko očigledno prija mladom stručnjaku. Bivši selektor naše omladinske selekcije, sa kojom je 2015. godine osvojio titulu prvaka sveta na Novom Zelandu, vratio se poslu nakon sedam meseci pauze. I ponovo će raditi u zemlji iz Severne Amerike, gde je prethodno vodio Čivas.

Nekada sjajni napadač je sa klubom iz Montereja potpisao ugovor na dve godine, a zajedno s njim došla su i tri nova člana stručnog štaba.

"Obaveštavamo navijače da smo postigli dogovor sa Veljkom Paunovićem, koji će postati novi trener Tigresa. On je već radio u Meksiku i bio je vicešampion. Radio je u SAD, Engleskoj i mladoj reprezentaciji Srbije. Dolazi u pratnji trojice pomoćnika, koja su ga i do sada pratila. To su Nuno Migel Gomeš Benteš, Kluadio David Arseno Pesuto i Kvinton Forčun. Svi oni će se već sutra prirdružiti predsezonskim treninzima, koje tim ima u Rivijeri Maja", navodi se u saopštenju Tigresa.

Informer

Veljko Paunović

Popularni Paun je bivši golgeter Partizana i Atletiko Madrida, a nastupao je još i za Marbelju, Majorku, Ovijedo, Tenerife, Hanover, Hetafe, Rubin iz Kazanja, Almeriju i Filadelfiju.

U trenerskoj karijeri je, osim kluba iz Gvadalahare, vodio još američki Čikago Fajer i engleski Reding.