11.06.2024.

06:15

Foto: profimedia

Sport

Englezi brutalno potcenili Srbiju! Kažu da će zgaziti "orlove"

Srbija je pred Engleze pobedila Švedsku (3:0), dok je tim Gereta Sautgejta imao neslavnu generalnu probu, izgubio je od Islanda (0:1). Upaljen je alrm na Ostrvu, pribojavaju se Aleksandra Mitrovića i ostataka društva, ali veruju u pobedu.

"Engleska je doživela iznenađujući poraz od Islanda u poslednjoj prijateljskoj utakmici, ali je Geret Sautgejt značajno promenio svoj tim. Džud Belingem iz Real Madrida vratiće se u startnu postavu, a pošto se očekuje da će Sautgejt izvesti svoj najjači tim protiv Srbije, pobeda deluje verovatno. Biće 3:1 za Englesku",  piše Daily Star.

Svesni su Englezi od koga preti opasnot iz tabora "orlova".

"Srbija dolazi sa pobedom, pošto je savladala Švedsku, uprkos tome što je selektor Tomason odmarao nekoliko ključnih igrača tokom oproštajnog meča Zlatana Ibrahimovića. Aleksandar Mitrović, Dušan Tadić i Sergej Milinković-Savić su pokazali da su spremni da igraju protiv Engleske".

Informer

Hari Kejn, špic ekipe „tri lava“ nije bio zadovoljan posle poraza od Islanda na pripremama (1:0) na Vembliju, poslednjem pred takmičenje u grupi C sa Srbijom, Slovenijom i Danskom. Pokušava da razbudi ekipu pred start šamnpionata.

"Ovakvi porazi mogu da budu poziv na buđenje za sve nas. Moramo da shvatimo da neće biti lako kao što ljudi misle. Imamo mnogo posla da odradimo, nekad je potrebno da se razbudiš. Mnogo je elemenata koje moramo da popravimo, naročito u presingu. Utakmice u grupnoj fazi biće slične kao ova protiv Islanda. Moraćemo da se branimo kvalitetno, naročito od dugih lopti. U napadu treba da budemo strpljivi - rekao je Kejn, a preneli su ostrvski mediji.