12.06.2024.

19:47

Foto: Foto: Peđa Milosavljević

Sport

Završen trening Srbije! "Orlovi" na krilima navijača kreću u pohod na EURO! (VIDEO)

Veliku pažnju privukli su "orlovi" na prvom treningu u Nemačkoj pred start Evropskog prvenstva. Nekoliko hiljada navijača okupilo se na tribinama trening centra u bazi reprezentacije Srbije, a istakla se simpatična grupa pristalica turskog Fenerbahčea, koja je glasno podržavala Dušana Tadića.

Informer

Još jedan Dušan bio je u centru pažnje kada je jedan mladi navijač utrčao na teren kako bi se slikao sa napadačem Juventusa Dušanom Vlahovićem. Nakon treninga većina reprezentativaca otišla je u tunel, međutim Strahinja Pavlović imao je mnogo razumevanja za najmlađe i strpljivo je delio autograme nekoliko minuta.

Nekolicinu najmlađih ljubitelja fudbala usrećili su i Filip Kostić i Nikola Milenković. Dominirali su dresovi reprezentacije Srbije, na koje su fudbaleri stavljali svoj potpis, ali bilo je i crno-belih dresova Juventusa.

Informer

Jedno je sigurno, ovakva pažnja prijala je pulenima Dragana Stojkovića Piksija koji su od navijača dobili "krila" pred start Evropskog šampionata. Srbija prvi meč igra u nedelju, 16. juna u Gelzenkirhenu protiv Engleske.