14.06.2024.

14:33

Foto: Foto: Starsportphoto

Sport

Portparol Srbije žestoko odbrusio Hrvatima: Takve frustracije i komentari su ispod svakog nivoa! Time se ne bavimo (VIDEO)

Sramnu izjavu pred početak Evropskog prvenstva dao je nekadašnji kapiten reprezentacije Hrvatske - Joško Jeličić. Proslavljeni fudbaler već neko vreme radio kao stručni konsultant na HRT-u, a u najavi kontinentalne smotre istakao je kako je problem u taboru "orlova" ogroman ego kod igrača. 

Vesti iz Hrvatske vrlo brzo su stigle i do Augzburga, a jedan od novinara na konferenciji Dušana Vlahovića uoči starta Evropskog prvenstva tražio je od srpskog napadača da prokomentariše reči Joška Jeličića. 

Ipak, to se nije desilo budući da se u sve umešao portparol naše reprezentacije Milan Vuković. 

- Nije ni vreme, a ni mesto da se bavimo tim temama. Nećemo to komentarisati ni danas, ni u buduće. Takve vrste frustracija su ispod svakog nivoa, niko u reprezentaciji Srbiji se neće baviti sličnim temama od danas pa do kraja Evropskog prvenstva - poručio je Milan Vuković. 

Podsećamo, Jeličić je istakao kako postoje veliki problemi unutar našeg nacionalnog tima kao i da će svi isplivati u slučaju poraza od Engleske. 

- Što se tiče Srba, i to u smislu ega i njihovih unutrašnjih problema, meni je drago da su oni na takmičenju jer neće biti dosadno. Pogotovo ako u prvoj utakmici, što je očekivano, izgube. Nadam se da se neće raspasti, onda će biti puno materijala, već dugo nismo videli ko je s kim, ko koga i tako - smatra Jeličić.

Nastavio je nekadašnji fudbaler Dinama, Hajduka i Sevilje da pljuje srpsku reprezentaciju, a u drugom segmentu dotakao se i selektora - Dragana Stojkovića. 

- Njihov je problem što selektor ništa ne donosi toj ekipi. Moraju da imaju jasniju hijerarhiju, ne u smislu ko je veća zvezda... Piksi i njegove izjave... Gledali smo kako psuje svog igrača u prijateljskoj utakmici, radi sve ono zbog čega oni već dugo nemaju i verovatno nikad neće ni imati kult reprezentacije - zaključuje Jeličić.