15.06.2024.

19:06

Foto: Starsportphoto

Sport

"Orlovi" kao zapete puške čekaju Engleze! Piksijeva četa spremna za otvaranje EURA! (VIDEO)

Selektor Srbije - Dragan Stojković Piksi, i kapiten - Dušan Tadić, dali su poslednji raport pred početak Evropskog prvenstva. "Orlove" u nedelju od 21 čas očekuje duel protiv Engleske u Gelzenkirhenu, a tim povodom održana je i konferencija za medije. 

Odmah nakon obraćanja novinarima, selektor i kapiten zaputili su se ka svlačionici, a otom i ka terenu budući da "orlovi" danas imaju trening na stadionu gde će sutrašnji meč biti održan. 

Uvodnih 15 minuta treninga bili su otvoreni za javnost, a utisak je da su "orlovi" spremni za okršaj sa favoritom na Evropskom prvenstvu. Atmosfera je, kao uostalom i tokom čitavih priprema - sjajna, i sve su prilike da će Srbija maksimalno spremna izaći na megdan Gordi Albionima. 

Dragan Stojković Piksi je i u najavi utakmice istakao kako će glavni fokus biti da se niko od igrača ne povredi pred duel sa Engleskom budući da su, u odnosu na Mundijal u Kataru, sada svi momci potpuno zdravi i spremni za kontinentalnu smotru. 

- Momci su spremni da daju više od maksimuma, sve smo odradili bez jedne zadrške, sa te strane sam potpuno zadovoljan. Svi smo, Bogu hvala, zdravi i voljni da pokažu svoj talenat. Ljudi će uživati u našoj igri - rekao je slektor na konferenciji za medije. 

Podsećamo, selekcija Srbije je u Nemačku stigla u utorak, prethodnih dana su izabranici Dragana Stojkovića trenirali u svojoj bazi u Augzburgu, a budući da je meč sa Englezima sutra, "orlovi" su danas odradili trening na stadionu u Gelzenkirhenu. 

Informer