16.06.2024.

09:34

Foto: epaimages

Sport

Teškom artiljerijom na Srbiju! Englezi otkrili Sautgejtov tim za "orlove"

Prvi meč "orlovi" će odigrati od 21 čas (RTS 1, Arena 1 premijum) protiv Engleza koji su stigli u Nemačku da osvoje trofej.

Engleski mediji su na dan meča "orlova" i "Gordog Albiona" objavili sastav tima koji će navodno selektor Geret Sautgejt izvesti protiv Piksijevih pulena. Navodi se da će za utakmicu protiv Srbije poslati očekivano ofanzivu postavu. Englezi će od prvog minuta svim silama krenuti na Srbiju.

Reporteri sa priprema reprezentacije Engleske navode da će selektor Garet Sautgejt za utakmicu sa "orlovima" poslati postavu postavljenu u ofanzivnu formaciju 4-2-3-1 u kojoj će Mark Geji zameniti Harija Megvajera, a Trent Aleksander-Arnold zauzeti mesto u sredini sa Deklanom Rajsom.

Informer

Postava Engleza na "Šalke areni", protiv Srbije, trebalo bi da izgleda ovako: Pikford, Voker, Stons, Guegi,  Tripije, Aleksander-Arnold, Rajs, Saka, Belingem, Foden, Kejn.

Vrlo težak izazov. Imaju dobre individualce, fantastičan timski duh. Opasni su napred. Znamo da je pred nama teška premijera i moramo da odigramo najbolje što umemo da bismo pobedili - izjavio je Sautgejt pred utakmicu.