Autor: Vladimir Tomković

16.06.2024.

11:37

Foto: Foto: Informer

Sport

Rekli mu "ostaćeš bez noge", ali došao je da bodri Srbiju! Ovo je najluđi navijač (FOTO/VIDEO)

Reporter Informera zapazio je na ulici momka u crveno-belo-plavim pantalonama i sa jaknom na kojoj piše Srbija.

Napred je naslikan Hram Svetog Save kao i spomenik Pobednik, a pozadi Strahinja Pavlović, Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković Savić, Dušan Tadiš i Dušan Vlahović, što možete pogledati u galeriji i na snimku ispod.

Na rukavima će upisivati rezultate utakmica, a navijač Aleksa Tomašević, na Instagramu poznatiji kao tomy_sportskeinfo, objašnjava nam da je juče završio u bolnici i da je malo falilo da se ne pojavi na utakmici na koju je došao iz Beograda.

- Imao sam peh juče, umalo sam slomio nogu, ali to me neće sprečiti da odem na meč. Išao sam u bolnicu. Prvobitno su mi rekli, ne šalim se, da je otok veličine jajeta i da mogu ostati bez noge. Rekao sam im "aj bre ljudi nemojte da me zezate". Ako treba da ostanem bez noge da bih gledao ovu utakmicu nije problem. Stavili su mi zavoj - priča Aleksa za Informer.

Planirao je i da se ofarba.

- Moj drug karikaturista i ja smo smislili ovaj stajling. Biću ovde sve dok budu naši i stalno ovako obučen. Plan je bio i da kosu ofarbam u crveno-plavo-belo, ali nisam uspeo - zaključuje Aleksa.

Informer