17.06.2024.

16:40

Foto: Starsportphoto

Sport

Nekadašnji napadač Crvene zvezde dolazi u TSC

Momak koji je ponikao na "Marakani", a potom sa samo 16 godina debitovao za prvi tim Crvene zvezde, stiže u TSC na pozajmicu, prenosi "Sport klub".

Talentovani napadač je na zimu 2022. prešao u veliki Milan za 4.500.000 evra, ali nije se naigrao na "San Siru". Selio se po pozajmicama, bio je ustupljen prvo austrijskom Altahu, a potom i holandskoj Fortuni Sitard, gde je prošle sezone odigrao samo devet mečeva, bez ikakvog konkretnog učinka.

Sada je naš mladi reprezentativac odlučio da prihvati ponudu srpskog superligaša, kako bi oživeo karijeru, dok će trener Žarko Lazetić dobiti značajno pojačanje u ofanzivi nakon odlaska Marka Rakonjca u Mađarsku. S obzirom da ekipu sa severa Bačke čeka učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope, nema sumnje da će im svaki igrač značiti.

Informer

Marko Lazetić dok je nastupao za Zvezdu

Podsetimo, TSC je prethodno angažovao bivšeg štopera Partizana, Makija Banjaka, stigao je i hrvatski internacionalac Luka Capan, kao i štoper Dušan Stevanović i desni bek Stefan Jovanović.

S druge strane, klub su napustili Goran Antonić i Miloš Cvetković, kojima su istekli ugovori, a iskusni desni bek je već potpisao za Čukarički.