Autor: S. M.

18.06.2024.

12:51

Foto: Starsportphoto

Sport

Boli nas! Oglasio se reprezentativac Srbije posle poraza od Engleza

Žale naši reprezentativci što nisu osvojili bar bod protiv prvog favorita za osvajanje EURA.

Fudbaler Panatinaikosa koji je svojim zalaganjem oduševio mnoge kaže da ga boli što sa "orlovima" nije napravio bolji rezultat.

- Prvo poluvreme protiv Engleske smo odigrali oprezno, ne bih rekao bojažljivo. Kako je vreme teklo videlo se da smo opušteniji, možemo i moramo biti zadovoljni kako je izgledalo drugo poluvreme. Nekako smo srećni, a i nismo. Zadovoljni smo igrom ne rezultatom, to nas boli najviše. Mogli smo da rešimo drugačije meč. Imamo dve još utakmice i dosta vremena da analiziramo. Drugo poluvreme je put kojim moramo da idemo. Kad smo visoko i kad smo sa loptom u nogama opasni smo po svakog - rekao je Mladenović za FSS.

Svestan je naš reprezentativac šta je nedostajalo ekipi.

- Bilo je inicijative, ali nedostajao nam je završni pas, agresivnost u završnici. Sa ovakvim napadačima kad ne daš gol postavlja se pitanje kako je to moguće. Dešava se, nema panike - dodaje bivši fudbaler Zvezde.

Mladenović kaže da bi najviše zbog momaka u timu voleo da se napravi dobar rezultat.

- Jako mi je drago što sam deo cele priče i što imam priliku da predstavljam svoju državu u najboljem svetlu. To nema cenu. To nas gura napred, to je nešto što ostaje iza tebe na kraju karijere. Imamo neverovatno dobru atmosferu, držimo se zajedno i zato bih želeo da napravimo uspeh - kaže momka iz Čačka.

On se prisetio i jedne anegdote kada je trebalo da debituje za reprezentaciju sa 20 godina, dok je selektor bio Siniša Mihajlović.

- Trebalo je da debitujem na prijateljskom meču protiv Španije, bio je 86, 87. minut. Stajao sam kraj linije, čak mi je i Siniša čestitao debi, ali lopta nije izašla i nisam debitovao tad - ispričao je Mladenović.