19.06.2024.

19:30

Foto: EPAIMAGES

Sport

MekGregor uložio 60 hiljada funti na Ronalda! Legendarni MMA borac veruje u Portugal!

Poznat je legendarni MMA borac - Konor MekGregor, kao veliki fan fudbala, a budući da je u toku Evropsko prvenstvo proslavljeni Irac zapalio je društvene mreže svojom opkladom. Nekadašnji šampion UFC-a odlučio je da veliku svotu novca uloži na Kristijana Ronalda, odnosno, MekGregor veruje da će kapiten Portugala biti najbolji strelac kontinentalne smotre. 

Kako je saopštio na društvenim mrežama, Konor MekGregor, uplatio je tiket težak 60.000 funti da će Kristijano Ronaldo biti najbolji strelac na Evropskom prvenstvu. Ipak, njegova opklada nije dobro počela budući da se as Al Nasra nije upisao u strelce tokom pobede Portugala nad Češkom u prvom kolu. 

"Navigatori" su nakon velike borbe uspeli da spreče iznenađenje na startu Evropskog prvenstva golom Serhia Konseisaoa u finišu meča za 2:1. Prethodno su Česi poveli golom Lukaša Provoda, a rezultat je autogolom poravnao Robin Hraneč. 

Sa druge strane, Konor MekGregor nedavno je najavio svoj povratak u UFC, ali je prošle nedelje njegova borba protiv Mičela Čendlera otkazana. Ostao je tako Irac bez ogromne zarade, ali to neće biti problem budući da je njegovo bogatstvo procenjeno na oko 200.000.000 dolara. Dakle, i u slučaju da mu Ronaldo obori tiket neće biti mnogo brige. 

Podsećamo, Kristijano Ronaldo je najbolji strelac svih vremena na Evropskim prvenstvima budući da je 14 puta bio strelac. Uz to, Portugalcu je turnir u Nemačkoj šesti u karijeri čime je postao rekorder po broju nastupa na kontinentalnim smotrama.