20.06.2024.

11:39

Foto: printscreen

Sport

Bolesnici bolesni, lečite se! Šiptari i ustaše uglas pevaju pesmu fašiste koji veliča ubijanje Srba (VIDEO)

Hiljade ustaša i Šiptara pevalo je spesmu "Bojna čavoglave" pred meč dve reprezentacije (2:2). Tompson je redovno na repertoaru hrvatskih sportista prilikom proslava, a sad su im se pridružila i braća iz Albanije. 

Tompson peva ustaške pesme, a sad su se svi zajedno veselili uz "Bojna čavoglave" koja govori o proterivanju Srba:  "Čujte srpski dobrovoljci, bando, četnici, stići će vas naša ruka i u Srbiji
stići će vas naša ruka i u Srbiji, Stići će vas Božija pravda, to već svatko zna sudit će vam bojovnici iz Čavoglava... samo je deo jezive pesme koju su pevali Hrvati i Albanci usred Nemačke, a onda su tokom meča sa tribina pozivali na ubajanje Srba, što se jasno čulo u TV prenosu.

Pesme čoveka koji mrzi Srbe iz dna duše posvećene su ozloglašenoj akciji "Oluja" u kojoj je proterano preko 300.000 Srba sa teritorije Hrvatske. Tompson je jedan od najžešćih zagovornika ustaštva, dokazani mrzitelj Srbije i Srba, bio je aktivan učesnik akcije “Oluja”

Holandija mu je 2003. zabranila koncert u Amsterdamu uz obrazloženje da je fašistički pevač, a isto se dogodilo i u švajcarskom Lucernu, kao i u nekoliko nemačkih gradova.

Bonus video