21.06.2024.

17:11

Foto: EPAIMAGES

Sport

Stravične vesti! Legendarni Roberto Bađo opljačkan, prebijen i zarobljen...

Šokantne vesti stižu nam iz Italije... Jedan od najboljih fudbalera u istoriji tamošnje reprezentacije - Roberto Bađo, prošao je kroz pravi pakao dok je gledao meč drugog kola na Evropskom prvenstvu između "azura" i Španije. Kako javljaju mediji sa Apenina, osvajač "Zlatne lopte" iz 1993. godine pretučen je, opljačkan i zarobljen u svom domu. 

Dok je sa svojom porodicom Roberto Bađo pratio duel Italije i Španije na Evropskom prvenstvu, petorica maskiranih i naoružanih napadača upali su u njegovu vilu u Altavila Visentiniju. 

Informer

 

Policija je saopštila da se Roberto Bađo suprostavio napadačima, a da je tom prilikom povređen budući da ga je jedan od pljačkaša udario drškom pištolja o čeli. Nakon što su ga savladali, napadači su legendarnog fudbalera i njegovu porodicu zaključali u ormar. Tada su krenuli u pljačku... Ukradeni su luksuzni satovi, nakit i druge dragocenosti. 

Kada su napadači napustili Bađovu vilu, legendarni fudbaler uspeo je da se oslobodi i pozove policiju koja sada istražuje čitav slučaj.