24.06.2024.

06:40

Foto: Starsportphoto

Sport

Urnebesno! Po društvenim mrežama kruže šale na Piksijev račun!

Izabranici Dragana Stojkovića osvojili su samo bod na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a gol Luke Jovića za remi protiv Slovenije (1:1) obezbedio je "orlovima" nadu da se nađu u nokaut fazi kontinentalne smotre.

Nije tajna da su navijači očekivali više, odnosno pobedu protiv "zmajčeka", pogotovo nakon jako dobrog otpora koji su Piksijevi izabranici pružili favorizovanoj Engleskoj na premijeri (0:1). Zato će sutra uveče na "Alijanc areni" u Minhenu morati da idu na sve ili ništa u odlučujućem duelu sa Danskom (21.00).

U međuvremenu, slab rezultatski učinak naših fudbalera probudio je i kreativnost među navijačima, koji su se na društvenim mrežama našalili na račun selektora državnog tima. 

Podsetimo, Piksi je u Nemačkoj imao i bliske susrete sa srpskim fanovima. Tako mu se jedan čovek, koji je stajao tik iznad naše klupe sa rezervnim igračima, obratio još dok je Stojković bio na terenu i otvoreno mu zamerio na igri protiv Slovenaca.

Međutim, to nije sve. Imao je iskusni stručnjak potom i jedan kraći razgovor u hodniku, kada mu je navijač rekao da on uzme loptu, uđe na teren i zaigra.