25.06.2024.

23:49

Foto: Starsportphoto©

Sport

Tadić je doživeo fudbalsko silovanje na Evropskom prvenstvu! Rade Bogdanović stao u odbranu kapitena!

Još jedan razočaravajući turnir je iza reprezentacije Srbije... Četa Dragana Stojkovića Piksija svoje učešće na Evropskom prvenstvu završava već u grupnoj fazi nakon današnjeg remija bez golova protiv Danske - 0:0. 

Navijači su svoj stav pokazali na "Alijanc Areni" budući da su fudbaleri sa terena ispraćeni zvižducima. Nezadovoljstvo je uočljivo i na društvenim mrežama gde se oglašavaju pristalice "orlova" koje nisu mogle put Nemačke, a svoj stav izneo je i legendarni Rade Bogdanović. 

Nekadašnji golgeter je odmah nakon utakmice analizrao igru reprezentacije, a poseban osvrt dao je na odnos selektora Dragana Stojkovića prema kapitenu - Dušanu Tadiću. 

- Gledajući Tadića razmišljam o Banetu Ivanoviću kako smo ga oterali iz reprezentacije. Tadić je napravio grešku što se nije penzionisao još u Kataru, otišao bi kao gospodin, ne bi doživeo da ga fudbalski siluju na Evropskom prvenstvu. Na prvoj utakmici selektor gradi taktiku oko njega tako što ga ostavi na klupi, protiv Slovenije počle, ali ga zamene... Danas, utakmica koja može da nam donese osminu finala on opet na klupi. 

Informer

 

Smatra Rade Bogdanović da je nakon lošeg ophođenja prema igraču sa najviše nastupa u reprezentaciji vreme da se Tadić povuče iz nacionalnog tima. 

- Pozdravi se sutra u 11 sa njima u Minhenu, raziđite se. Ne znam da li je bilo koja reprezentacija u Evropi maltretirala kapitena kao mi Dušana Tadića - podvukao je Rade Bogdanović.