Autor: Informer.rs

29.06.2024.

06:20

Foto: EPA

Sport

Au, zbog ovoga će na "Nou Kampu" doživotno da ga mrze! Legenda Reala otkrio šta je radio sa Barsinim dresovima!

Nakon poslednjih izjava sigurno će amonizitet prema njemu od strane pristalica Blaugrane još porasti.

Guti poslednjih godina uglavnom radi kao komentator i govori o aktuelnim i drugim temama. U poslednjoj emisiji dobio je pitanje da li ima dresova iz igračkih dana.

I dok mnogi fudbaleri ili treneri obično prave posebne ormare ili prostorije u sobi namenjene za svoje ili tuđe dresove to nije slučaj sa Gutijem.

- Imam nekoliko svojih s nekih važnih utakmica i takođe neke iz reprezentacije Španije - rekao je nekadašnji vezista koji je za "crvenu furiju" skupio 14 nastupa.

Informer

 

Tokom bogate igračke karijere koju je proveo uglavom u Realu razmenio je mnogo dresova, a novinare je posebno zanimalo šta je radio sa opremom Barselone.

- Sve sam ih dao, razmenio bih na utakmici, a onda bi ih ostavljao - rekao je Guti i nastavio da priča šta bi se dešavalo s dresovima.

- Ekonom bi ih uzeo, oprao i ostavio u svlačionici, onda bi ih ja uzeo i nakon toga davao drugima.

Novinare je zanimalo zašto baš Guti nije odlučio da zadrži makar jedan Barsin dres pošto se s Kataloncima susreo mnogo puta.

- Ne, nije mi se dalo, nemam ih, to je istina. Jednostavno nisam bio uzbuđen zbog toga - zaključio je Guti i pokazao kako uopšte ništa ne oseća prema velikom rivalu.