Autor: Informer.rs

30.06.2024.

21:50

Foto: Starsportphoto©

Sport

AEK hoće Hvanga, ali pita se i Zvezda! Korejac plan B, čeka se odlazak Pinede

Jedan od najbolje ocenjenih igrača srpskog šampiona, po pisanju grčkih medija pominje se kao zamena za Orbelina Pinedu za kojeg je sve izvesnije da će se vratiti u Meksiko.

Vezista je letos  stigao iz Selte kao najskuplje pojačanje u istoriji kluba za 6.500.000 evra. Ostavio odličan utisak, bio lider ekipe, ali on bi da se vrati kući. Monterej je ponudio 7.000.000 evra, ali su Atinjani glatko odbili, jer su uacrtali 20.000.000 evra. 

Informer

 

Pošto je njegov odlazak izvestan, u AEK imaju plan B. On se zove In Bom Hvang. Međutim, do realzacije tog posla ima još mnogo. Reprezentativac Južne Koreje je letos došao u Zvezdu za 5.500.000 evra uz klauzulu da za istu sumu može da ode u neki klub iz „liga petice“ ako dobije ponudu.

Za klubove iz ostalih liga, među kojima je i AEK, ta cena ne važi. Na kraju, pitanje je da li bi Zvezda zbog Olimpijakosa dopustila da Hvang pređe u redove žuto-crnih, koji su ljuti rival kluba iz Pireja, a dobro se zna da su Zvezdini navijači godinama u prijateljskim odnosima sa Olimpijakosovima.