Autor: Informer.rs

01.07.2024.

06:40

Foto: Reuters

Sport

Svi na more, ne i Don Karlo! Anćeloti je drugačiji od svih, evo gde provodi odmor! (FOTO)

Real je uzeo najvažnije trofeje (Liga šampiona, Primera), a u novoj sezoni će uz sjajna pojačanja ponovo biti favoriti za titule. Legendarni Italijan puni baterije za novu sezonu, poslednju u karijeri, a za razliku od drugih on je odabrao neobičnu destinaciju.

I dok mnogi sportisti jedva čekaju kraj sezone kako bi uživali u odmoru na moru, Anćeloti je priča za sebe i njega morske aktivnosti previše ne zanimaju.

Zasitio se 65-godišnjak sunca, plaže i jednodimenzionalnih godišnjih odmora, pa se ove godine odlučio na zanimljivu opciju za odmor.

Pred poslednju sezonu karijere legendarni Italijan baterije puni u Sjedinjenim Američkim Državama. Izabrao je saveznu državu Montanu.

Montana je poznata kao država sa izuzetno povoljnim temperaturama tokom leta. Retkost je da ona prelazi 30 stepeni i to očigledno odgovara Karlu i njegovoj lepšoj polovini.

Umesto kupanja u moru odabrali su jahanje, noćno uživanje u lokalnim zajednicama gde Italijana retko ko poznaje i gde ima potpuni mir.

Anćeloti će u slobodnom vremenu uživati još nekoliko dana. Ubrzo počinje trening kamp "kraljeva" i sezona koja će za čuvenog stručnjaka biti posebna.

On je najavio odlazak u penziju po isteku ugovora sa Realom. To znači da je sezona koja je pred nama njegova poslednja u karijeri i onda će mirno moći da uživa u slobodnom vremenu.