01.07.2024.

13:10

Foto: Starsportphoto

Sport

Vlahović u Beogradu brusi formu za početak sezone!

Italijanski Tutosport je preneo da je srpski as nije zadovoljan nastupom na Evropskom prvenstvu u dresu Srbije i da sada želi maksimalno da se fokusira kako bi sezona 2024/2025 počela na najbolji mogući način.

On je u tri meča Srbije na terenu proveo 177 minuta i nije uspeo da se napravi način nametne na terenu. "Orlovi" su takmićenje završili već u grupnoj fazi sa samo dva boda.

Imaće Vlahović individualne treninge u srpskoj prestonici, a zatim sledi povratak u Torino, gde će sa svojim saigračima iz Juventusa raditi završni deo priprema za početak sezone.

On se priprema u Fudbalskom klubu 011 na Adi. O njemu brine trener Uroš Domazet s kojim je i prošlog leta radio kada se spremao za novu sezonu.

Informer

Srbin je briljirao u dresu italijanskog giganta, ali nije uspeo da zadrži istu formu i na takmičenju u Nemačkoj, tako da sada sledi naporan rad.

Novi trener "stare dame" je Marko Mota koji je nakon dve uspešne godine u Bolonji odlučio da napravi ozbiljniji korak u svojoj karijeri,  a Vlahović će sigurno biti jedan od njegovih glavnih aduta.

Juventus će nakon jednogodišnje pauze igrati ponovo Ligu šampiona i pokušaće da napadne titulu u Seriji A koju nisu osvojili četiri godine.