02.07.2024.

15:09

Foto: Profimedia

Sport

Hrvati ga odjavili jer navija za Zvezdu! Spakovao Portugalce u džep, pa Rusi odvalili cenu za njega!

Slovenac je nedavno poručio da bi voleo da zaigra za Crvenu zvezdu i da navija za nju od malih nogu, a mesec dana kasnije jasno je da njegov dolazak u Ljutice Bogdana nije realna opcija.

Naime, prema navodima ruskog novinara Ivana Karpova, reprezentativac Slovenije želja je Benfike, Hofenhajma, Alavesa i tri kluba iz Rusije. Takođe, on tvrdi i da će onaj  ko bude želeo Drkušića u svojim redovima morati da izdvoji oko 7.000.000 evra uz bonuse.

Informer

CRVENO-BELIMA BIO SKUP

Interesantno, Crvena zvezda je želela momka koji je igrao sjajno na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, ali je 3.000.000 bila misaona imenica za šampiona Srbije. Jasno je da je tek sada neralno da se Drkušiću ispuni želja da zaigra na "Marakani".

Informer

ZBOG ZVEZDE NE MOŽE U DINAMO

Inače, izjava da navija za Zvezdu Slovencu je zatvorila vrata  Dinama iz Zagreba!

„Pisali smo pre neki dan da su ‘modri’ zainteresovani za slovenačkog reprezentativca koji igra odlično na Evropskom prvenstvu, Vanju Drkušića. Saznali smo u nedelju da je taj posao skoro bio pred realizacijom, ali onda se saznalo i nešto što nije leglo nikome na Maksimiru. Drkušić je svojevremeno izjavio da navija za – Crvenu zvezdu! Sasvim je logično da bi to vrlo brzo saznali i Dinamovi navijači, pa je sasvim logično da onda Drkušić ne bi mogao biti dočekan raširenih ruku, zar ne? Mislimo da ne treba objašnjavati zašto. Fudbal nije samo biznis, nogomet je i strast, religija, identitet… Novo rukovodstvo kluba bi samo sebi promenilo atmosferu koja je sjajna. Tako da se odmah po saznanju Drkušićevih navijačkih sklonosti odustalo od toga“, piše u tekstu „Jutarnjeg lista.“