04.07.2024.

11:45

Foto: Starsportphoto

Sport

BOMBA! Premijerligaš krenuo po Pavlovića!

Kako javlja sjajno obavešteni italijanski insajder Fabricio Romano, ovo neće biti lak posao, jer su mnogi klubovi željni da potpišu sjajnog defanzivca.

Ipak, interesovanje je veliko i došlo je do prve runde pregovora.

Zbog sjajnih igara u Austriji i nacionalnom timu, pominjali su se ne tako davno Juventus, Roma, ali i Brajton, a posle fenomenalnih izdanja na kontinentalnoj smotri, ne čudi što su i drugi počeli da se otimaju oko njega!

Treba istaći da se Pavlović našao u idelanom timu austrijske Bundeslige minule sezone i da je uz golmana Predraga Rajkovića bio najbolji u redovima Srbije na Evropskom prvenstvu. 

Zimus su mediji iz Austrije pisali da je Salcburg čak i suspendovao Pavlovića na kraći rok jer je  želeo da napusti klub u januarskom prelaznom roku, što mu nije bilo dozvoljeno i tada je dogovoreno da će drugačija slika biti na leto.

Informer

Ipak, Strahinja ima ugovor sa Salcburgom do leta 2027. godine, a kolege iz Austrije javljaju da će klub tražiti 30.000.000 evra za obeštećenje. 

Fabricio Romano javlja da Brentford ima još dve opcije za istu poziciju, a hoće li moći da se izbori sa ostalim interesentima kada je ljubimac navijača "orlova" u pitanju, saznaćemo uskoro.