05.07.2024.

11:12

Foto: profimedia

Sport

Svaka čast! Junaka Portugala ne zanimaju milioni! Iako bi ispisao istoriju, nada se ostanku u voljenom klubu!

Andre Viljaš Boaš, predsednik Porta, imaće đavolski težak zadatak da zadrži golmana kojeg u svojim redovima žele mnogi svetski giganti.

Sačuvao je bravuroznim odbranama Kosta saigrače na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj na čemu su mu Ronaldo i ekipa bili beskrajno zahvalni, a koliko je skroman i koliko voli lisabonski klub, govore najnovije informacije iz Portugalije.

Momak rođen u Švajcarskoj je stub ekipe koja želi da prekine dominaciju Benfike i Sportinga, a onaj ko žele da ga kupi, moraće dobrano da se isprsi.

Informer

Kako javlja portugalska "A Bola"  i Kosta i prvi čovek kluba Viljaš Boaš potajno se nadaju da nijedan klub neće aktivirati vrtoglavo veliku klauzulu ovog leta.

Nadao se Diogo i prošle godine da ga klub neće prodati u Čelsi, a to mu je želja i sada kada se spominje veliko interesovanje Mančester sitija! 

Bilo kako bilo, ako bi neko zaista platio 75.000.000 evra, Kosta bi postao drugi najskuplji golman u istoriji fudbala, a ispred njega bi bio samo Kepa Arizabalaga (29), kojeg je Čelsi platio Bilbau oko 82.000.000 evra!