06.07.2024.

08:40

Foto: profimedia

Sport

Kamen bi zaplakao! Ovaj snimak je obišao svet, dva velikana grcaju zajedno! (VIDEO)

Nije potrebno trošiti reči o tome kakve su fudbalske veličine nestvarni Pepe koji je sa 41 godinom ostavio poslednji atom snage na terenu i njegov saigrač i jedan od najboljih fudbalera svih vremena Kristijano Ronaldo.

Ovaj dvojac je na poslednjem prvenstvu Evrope u karijeri ostao nem, sa suzama u očima i nevericom na licu, nakon što im je Žoao Feliks rasrpšio snove da mogu u polufinale kontinentale smotre!

Pepe je najstariji fudbaler koji je ikad nastupio na EURO, a odigrao je fenomenalnu utakmicu, ukrotio brzonoge Francuze i na terenu proveo svih 120 minuta!

Nije mogao da se raduje posle petog uzastopnog prvenstva Evrope, a ispadanje Portugala palo mu je, čini se, teže nego bilo kome!

Jecao je i bio neutešan, a sa suznim očima grlio ga je i pružao mu podršku Kristijano Ronaldo!

Informer

Navijači i igrači širom sveta su su se poklonili legendarnom defanzivcu, čuveni Rio Ferdinand je pohvalio dva asa dok je komentarisao susret za Bi-Bi-Si.

Informer

- Ovaj meč je simbol profesionalizma i predanosti Pepea i Ronalda. Kada dođeš u tu fazu turnira i nastupaš u njihovim godinama, posebno Pepe, to je za ogromno poštovanje - rekao Rio Ferdinand nakon susreta.