06.07.2024.

19:18

Foto: Starsportphoto

Sport

Ovo se ne odbija! Reprezentativac Srbije od Zenita dobija ogromnu platu, bonuse i vilu!

Prema pisanju pomenutog italijanskog portala, Ilić će potpisati višegodišnji ugovor i imaće platu od čak 3,5 miliona evra po sezoni. Osim toga, dobiće i dodatna dva miliona evra u zavisnosti od učinka i rezultata ekipe, a za njega će biti iznajmljena i vila u kojoj bi živeo. I to nije sve! Kako navodi pomenuti portal, Ivanu Iliću će biti obezbeđene i avionske karte za Srbiju, pa bi mogao da dolazi kad god bude imao slobodno vreme.

Podsetimo, Torino je pre nekoliko dana odlučio da prihvati ponudu Zenita tešku 25 miliona evra. Od toga, 22 miliona biće uplaćeno fiksno, a tri miliona kroz bonuse. U ruskom klubu priključiće se još jednom povremenom reprezentativcu Srbije, Strahinji Erakoviću, koji je standardan u prvom timu, ali uprkos tome nije bio deo reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu.

Informer

Sa druge strane, dobro će proći i Torino, pošto će sasvim izvesna prodaja Ivana Ilića biti drugi najvećiu transfer u klupskoj istoriji. Rekord i dalje drži Glejson Bremer, koji je pre dve godine otišao u Juventus za 46 miliona evra.

Ivan Ilić je ponikao u Crvenoj zvezdi, koja ga je u paketu sa njegovim bratom Lukom prodala u Mančester siti. Kasnije je bio na pozajmicama u Zemunu i Bredi, a od 2020. godine igrao je za Veronu. Član Torina je od prošle godine, prvo kao pozajmljen igrač, a potom i kao punopravan član "bikova".