07.07.2024.

07:55

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Sport

Odvratan fudbal, negledljivo je! Bogdanović u svom stilu prozvao Engleze

Posle boljeg izviđenja penala, "Gordi Albion" je savladao Švajcarsku sa 5:3 (1:1) i obezbedio prolaz među četiri najbolje selekcije na Starom kontinentu. Rival će im biti Holandija, koja je sa 2:1 eliminisala Tursku. 

Rade Bogdanović, bivši fudbaler, danas stručni konsultant na Radio Televiziji Srbije, potkačio selektora Engleske, Gareta Sautgejta.

- Nešto ne funkcioniše sigurno. Oni igraju odvratan fudbal, ono je negledljivo! Realno prvo poluvreme... Ali moram da se našalim, onako sam pažljivo gledao danas i prvo mi je pao u oči ovaj selektor - kazao je Bogdanović.

Informer

Smeta mu što je sujeveran, primetio je da nosi jednu istu majicu od početka šampionata.

- On od prve utakmice do danas u istoj majici je vodio. On je sujeveran. Ima nešto u glavi što je atipično za sve. Kod igrača jedna ili dve izmene u toku utakmice, pritom ja mislim da je prvu izmenu napravio u 65. minutu. Ima jedan detalj u 30. minutu kada su izvodili korner, prvi put u životu vidim da ekipa ima korner i da iz pet dodira vrati loptu golmanu. Kada se taj mozaik sklopi, vidite zašto su im utakmice negledljive - rekao je Bogdanović.