07.07.2024.

10:49

Foto: Tanjug/AP

Sport

Saigrači, a umalo se pobiše... Zvezde Barselone izazvale incident na meču Kupa Amerike! (VIDEO)

Doživeli su Brazilci novo razočarenje budući da su svoj put na Kupu Amerike završili već u četvrtfinalu. "Karioke" su noćas poražene u duelu sa Urugvajem, a meč odigran u Nevadi zaršen je nakon penala. Serhio Roše odbranio je udarce Edera Miltaa i Daglasa Luisa, te se četa Marsela Bijelse plasirala u polufinale kontinentalne smotre. 

Utakmica nije pošteno počela, a već je postalo jasno da će glavni arbitar Dario Umberto Erera teško uspeti da drži disciplinu. Nakon samo 15ak minuta došlo je do prvog velikog koškanja... Da stvar bude gora - sve su započeli saigrači na klupskom nivou - Rafinja i Ronald Arauho. 

Urugvajski štoper je nešto jače uleteo u duel sa Endrikom i mladog Brazilca poslao na zemlju. Nije se to dopalo Rafinji koji je rešio da se obračuna sa svojim saigračem, ali je sudija uspeo da spreči veći indicent. 

No, Arauho se nije smirivao nakon duela sa Endrikom već je svesno naleteo na mladog Brazilca dok su se "karioke" spremale da izvedu slobodan udarac. Pao je Endrik kao pokošen, a Rafinja doleteo i gurnuo svog saigrača iz Barselone.