07.07.2024.

22:45

Foto: profimedia

Sport

Oglasio se povređeni Pedri i odgovorio Krosu

Mladi vezista Barselone povredio je levo koleno na meču protiv "pancera" posle duela sa Tonijem Krosom. On je tako napustio igru već posle par minuta, a "crvena furija" je bez njegove pomoći uspela da pobedi rivala posle produžetaka sa 2:1 i plasira se u polufinale kontinentalnog šampionata. 

Informer

Duela Pedrija i Krosa

Fudbalski savez Španije je u međuvremenu potvrdio da će Pedri propustiti ostatak takmičenja u Nemačkoj jer je uganuo levo koleno. Mladi fudbaler se sada oglasio povodom čitave situacije na društvenim mrežama, a pomenuo je i Krosa.

"Došao sam u Nemačku zbog Evropskog prvenstva ostaću ovde do kraja. Zato što se san nastavlja, ne sumnjajte u to. Ova nedelja je vreme da se doprinese velikoj porodici na drugačiji način. Vaša podrška je neverovatna, najteži trenutak je prošao i povratak uskoro počinje kako bih bio na vrhu sa Barselonom. Toni, hvala ti za tvoju poruku. To je fudbal i to se dešava, tvoja karijera i tvoj trag će ostati zauvek", napisao je Pedri. 

Inače, Krosu je utakmica protiv Španije bila poslednja u igračkoj karijeri, jer je i pre EP najavio da ide u penziju posle takmičenja u svojoj zemlji

"Furija" će tako u polufinalu kontinentalnog šampionata igrati sa Francuskom, a taj meč na programu je 9. jula od 21 čas na "Alijanc areni" u Minhenu.