09.07.2024.

14:48

Foto: profimedia

Sport

Šta uradi čovek?! Nabio 110 kila, pa mu Nemci zapretili kaznom! (FOTO)

Mogao je Zile vrlo lako da bude deo reprezentacije svoje zemlje koja je domaćin Evropskog prvenstva ove godine, ali se toliko ugojio da bi i u amaterskom rangu srpskog fudbala teško našao angažman!

Čelnici i stručni štab Borusije su očajni, pa su tražili od njega da se ozbiljno pozabavi svojim telom i formom pred start nove sezone!

Vrlo malo vremena ostalo je Niklasu do testiranja, kada će biti poznato koliko je ozbiljno shvatio upozorenja i da li je slušao savete nutricioniste i trenera, piše nemački "Bild".

Informer

On je nedavno imao ozbiljan razgovor sa direktorima Larsom Rikenom i Sebastijanom Kelom i saopšteno mu je da mora da smrša ili slede kazne ili mu sledi "šut karta".

Pitanje je šta se desilo sa nekadašnjim reprezentativcem Nemačke koji je za "pancere" odigrao 49 utakmica i bio član selekcije koja je igrala na Mundijalima u Rusiji 22'18. godine i u Kataru četiri godine kasnije.

Bilo kako bilo, ima ugovor na još dve sezone sa nemačkim velikanom, a hoće li mu brza hrana i slatkiši biti važniji od karijere, ostaje da se vidi.