11.07.2024.

09:36

Foto: profimedia

Sport

Skandal! Vampir u njemu se ponovo probudio! Suarez zubima nasrnuo na igrača (VIDEO)

Žestok sukob desio se iza klupa, gde je došlo do obračuna igrača Urugvaja i navijača Kolumbije, scene su bile kao na filmu, a sve je usledilo nakon haosa igrača dva tima!

Treba istaći i da je na tribinama stadiona u Šarlotu bilo oko 60.000 navijača Kolumbije i samo nekoliko hiljada pristalica Urugvaja, a kapiten poraženog tima, Hoze Himenez, pokušao je da objasni razlog nereda.

- Naše porodice su bile ugrožene! Morali smo da odemo na tribine kako bi ih izveli. Katastrofalna organizacija, nigde nijedan policijac - bio je užasnut fudbaler.

Bilo kako bilo, cela planeta bruji o besnom Urugvajcu Luisu Suarezu, koji je krenuo zubima na jednog fudbalera protivničkog zubima, po čemu je i te kako poznat.

Ipak,  kao da se u poslednjem trenutku predomislio i da se "vampir" koji se probudio u njemu brzo pokajao, pa je izbegnut još veći skandal.

Srpski fudbaler i tadašnji as Čelsija, Branislav Ivanović, takođe je imao priliku da oseti Suarezove zube dok je ovaj bio igrač Liverpula, zbog čeka je 2013. godine bio suspendovan na deset utakmica.

Nije tu bio kraj, jer se Luis nije naučio pameti, pa je godinu dana kasnije ujeo za rame i štopera Italije Đorđa Kjelinija na Svetskom prvenstvu u Brazilu! Da se nije otarasio loše navike govori i noćašnji duel...