11.07.2024.

10:40

Foto: profimedia

Sport

Strava i užas! Majka optužila poznatog fudbalera da je naručio ubistvo sestre!

Meksiko je na nogama, a nesrećna žena na svom Instagram profilu opisuje ubistvo svoje ćerke kao femicid i tvrdi da njen sin i njegova supruga Andrea Navaro pokušavaju da napuste zemlju jer su oni organizatori zločina koji istražuje Državno tužilaštvo Meksika!

„Pravda za moju ćerku. Pravi razlog što Karlos želi da napusti zemlju je taj što su on i njegova supruga Andrea Navaro idejni tvorci Paolinog ubistva“, napisala je ožalošćena majka stradale devojke.

Dugogodišnji defanzivac brojnih meksičkih timova, ali i reprezentacije te zemlje, targetriran je kao naručilac ubistva ne samo od strane majke, već i brojnih zemljaka.

Da li je to tačno pokazaće istraga, u kojoj su već uhapšene dve osobe za koje se pretpostavlja da su izvršile napad kada je Paola Salsedo sa sinom napuštala cirkus. Naime, nekadašnja voditeljka je stradala kada su dva muškarca prišla njenom terencu da zahtevaju ključeve i tašnu, a pošto što se ona otrgla i odbila, upucana je najmanje dva puta!

Tamošnji mediji tvrde da je 'Titanova' sestra upucana pred očima sina, kao i da je hitno odvezena u bolnicu Los Anđeles u Interlomasu, gde joj je ukazana pomoć, ali je proglašena mrtvom posle 21 sata.

Optuženi Salsedo je fudbalsku karijeru počeo u Gvadalahari noseći dres Čivasa. Usledile su igre za Tigres, a zatim i Solt Lejks u SAD, gde je debitovao u seniorskoj konkurenciji, ali se nakon godinu dana vratio u Čivas iz Gvadalahare.

Igrao je na pozajmicama u Fiorentini i Ajtrahtu iz Frankfurta, a iako ga je nemački klub otkupio, vrlo brzo se vratio u domovinu i ponov zaigrao za Tigres. Nosio je i dres Toronta u MLS ligi, a na kraju je uhlebljenje našao u Kruz Azulu sa kojim je u junu 2023. godine potpisao ugovor na tri godine. 

Igrao je za mladu reprezentaciju Meksika, a onda je od 2015. godine odigrao 47 mečeva za nacionalni tim, igrajući na Kupu Amerike, Kupu Konferderacija i Mundijalu.