11.07.2024.

12:24

Foto: printscreen

Sport

Jeziva scena! Supruga fudbalera bežala sa sinom, neviđeno divljaštvo u Americi (VIDEO/FOTO)

Kolumbijci su slavili, izborili finale i meč sa Argentinom, ali je nažalost došlo do velike tuče na tribinama posle meča koji je odigran u Šarlotu.

Fudbaler urugvajske reprezentacije potukli su se sa navijačima Kolumbije, kako bi odbranili svoje porodice. Supruge fudbalera Urugvaja sa decom bile su na tribini okružene navijačima Kolumbije. Po završetku utakmice Darvin Nunjez je uleteo među navijače jer je video kako napadaju članove njegove porodice. Pridružili su mu se i ostali saigrači kako bi zaštitili decu i supruge. Viđena je i potresna scena na terenu, kako Nunjez posle haosa grli svoje malo uplakano dete.

Informer

Pojavio se još jedan užasan snimak. Mina Bonino, supruga Federika Valverdea, bežala je s detetom u naručju kako bi spasila živu glavu dok su na tribine letela flaše i čaše. Ona je navodno pogođena flašom u glavu.

Kao što je rekao Hose Marija Himenez, osetili su da njihovi najbliži nemaju nikakvu zaštitu i da nešto moraju da preduzmu. 

- Naše porodice su bile u opasnosti. Morali smo da uđemo na tribine da izvedemo svoje najmilije sa malim bebama, novorođenčadima. Sve je bila katastrofa. Nije bilo nijednog policajca - rekao je Himenez.