11.07.2024.

11:06

Foto: printscreen

Sport

Stravično! Policajac upucao igrača na utakmici! (VIDEO)

Drama se desila tokom utakmice druge divizije koju je Gremio Esportivo igrao protiv Centro Oeste, a igrač je ranjen u nogu gumenim metkom!

Naime, vojna policija je intervenisala u želji da spreči tuču koja je izbila na terenu, a jedan od policajaca je ispalio metak koji je povredio Souzu! Njegovi saigrači su u neverici počeli da beže, a lekarski tim se odmah pojavio na terenu.

Nesrećnom gomanu je stradao butni mišić, ali je van životne opasnosti. Ubrzo se oglasio i njegov klub, koji je žestoko osudio ovaj napad!

"Obraćamo se javnosti koja bi trebala da osudi ovaj žalosni, smešni i odvratni događaj na stadionu "Jonas Duarte", u sredu uveče, tokom meča dvanaestog kola prvenstva. Posle završetka utakmice protiv tima Central Oeste, naš golman Ramon Souza je kukavički pogođen gumenim metkom, ispaljenim od strane policajca (CPE). Užasno, neverovatno i kriminalno delo od strane nekoga ko bi trebao da obezbedi sigurnost ljudima koji su bili na stadionu", navodi se u saopštenju i dodaje:

Informer

"Deseti jul je obeležen nasilnim, prljavim i užasnim činom protiv jednog od naših igrača i to nikada nećemo zaboraviti. GEA obaveštava da će preduzeti odgovarajuće mere kako bi odgovorna osoba bila kažnjena i kako bi se pravda sprovela, tako da ovo kriminalno delo ne ostane nekažnjeno. Naš golman je zbrinut na terenu od strane doktora GEA Diega Benta, koji mu je pružio prvu pomoć u mobilnoj jedinici intenzivne nege".