13.07.2024.

10:40

Foto: profimedia

Sport

Au, ovo nije viđeno do sada! Oboren rekord, haos zbog dresova Mbapea iznenadio i Real! (FOTO)

Verno se pridržavajući svoje filozofije, španski gigant je nastavio da dovodi igrače koje ne karakteriše samo ogroman talent, već i globalna popularnost.

Iako Mbape nije odigrao nijedan minut za klub, već je zauzet rušenjem rekorda u Realu, pošto nikada nije prodato više dresova nekog igrača u jednom danu putem online trebovanja!

Naime, za samo 24 časa od njegovog lansiranja, prodaja dresa idola klinaca širom planete porasla je za neverovatnih 450 odsto više od prodaje onog sa imenom Džuda Belingema!

Imajući u vidu koliko se željno iščekivao dolazak engleske zvezde, ova impresivna statistika naglašava veliku potražnju za dresovima Francuza među navijačima širom sveta.

Informer

Verovali ili ne, onlajn prodavnica ostvarila je neverovatnu zaradu od 800.000 evra manje od 24 časa.

Osim toga, prodato je više od 7.000 dresova Mbapea u radnji, što je dodatno povećalo prihod. Izveštaji kažu da iz Real Madrida mole za strpljenje usled velike potražnje i upozoravaju da može doći do kašnjenja isporuke čak četiri do šest nedelja!

Podsetimo, u utorak  je predviđena njegova zvaničnu prezentaciju na "Santjago Bernabeu" , gde se očekuje da će ga dočekati pun stadion i mnogo navijača u njegovim dresovima.