13.07.2024.

11:03

Foto: Foto: Tanjug/AP, Profimedia

Sport

Pauza na poluvremenu 25 minuta! Za sve je "kriva" Šakira

Sve je spremno za spektakl! Argentina se, predvođena Mesijem, verovatno očekivano, našla u finalu kontinmentalnog šampionata, a protivnik će joj biti hrabra Kolumbija. Kako se u Americi od svega pravi spektakl, tako ni ovaj put nije porpuštena prilika da utakmica bude šou za sve generacije, ljubitelje i fudbala i muzike i uopšte uživaoce takvih dešavanja.

Informer

Na poluvremenu će nastupati velika zvezda Šakira, koja će otpevati nekoliko pesama. Nemamo dilemu za koga će seksi Kolumbijka navijati, a organizatori su pristali da zbog njenog performansa umesto standardnih 15, za poluvreme ostave 25 minuta. Uzimajući u obzir novac od tv prava, sponzore i sve ostalo što ide uz ovakve spektakle, sigurno će im se višestruko isplatiti. 

Informer

 

Prema najavama, biće to najveći spektakl koji je višen u Kupu Amerike. Argentina je u Kupu najpre pobedila u grupi Kanadu (2:0), Čile (1:0) i Peru (2:0), zatim je u četvrtini finala eliminisala Ekvador na penale (2:1) i u polufinalu Kanadu (2:0).

Informer

 

Kad je reč o Kolumbijcima, u grupnoj fazi su pobedili Paragvaj (2:1), Kostariku (3:0) i igrali su nerešeno sa Brazilom (1:1). U četvrtini finala deklasirali su Panamu (5:0), a onda u polufinalu bili bolji od Urugvaja (1:0).