13.07.2024.

19:54

Foto: AP/Photo

Sport

Junak Engleza preti Špancima: Dovoljna nam je samo jedna šansa!

Napadač Aston Vile ukazuje na velike zvezde koje nose dres "Gordog Albiona" sa kojima je sve lakše i kada igra nije na zavidnom nivou.

- Španci se osećaju dobro na terenu i kada nemaju loptu, ali imaju samopouzdanje. Kada je dobiju oni će dati gol. Takav mi je osećaj. Mi smo ekipa koju je teško pobediti. Potrebna je samo jedna šansa i možemo da pobedimo. I u lošim danima, i kad ne igramo najbolje – imamo igrače svetske klase koji će se istaći i dati gol - smatra Votkins.

Informer

Oli Votkins posle pobedonosnog gola Francuzima

Popularni "džoker" trenera Gereta Sautgejta svoju priliku čeka sa klupe i vrlo verovatno će zaigrati i u finalu ukoliko rezultat ne bude povoljan po Engleze.

Priznaje da je pokušao da iskoristi svaki trenutak posle pobede nad Francuzima kako bi postao svestan koliko je veliko dostignuće ostvario njegov tim.

Pokušao sam da upijem svaki delić atmosfere. Ne dešavaju se takvi momenti često. A mi smo kao u nekom malom mehuru, upadneš u rutinu i ideš samo dalje bez gledanja unazad. Znaš da si već u sledećem momentu u autobusu, da ćemo igrati Uno, da ćemo na trening sutradan. Dobro se sećam da nije bilo tako davno kada sam sa najboljim prijateljem u pabu gledao mečeve Engleske. Nosio sam dres golmana, onaj jeftini iz supermarketa i to je dobra uspomena u ovom momentu. Sećam se i kada sam bio samo najvijač, kada sam samo uživao u tim momentima ludila, a onda sam u sledećem momentu ovde, ja sam taj koji može da igra veliku ulogu u ulasku u finale. Nerealno - objasnio je Votkins.