13.07.2024.

21:22

Foto: EPAIMAGES

Sport

Euforija u Španiji! Žele dve titule u nedelju, ali pita se i Novak! (VIDEO)

Mnogo uzbuđenja nas očekuje u nedelju, s obzirom na to da se tog dana igra finale Vimbldona, kao i finale Evropskog prvenstva u fudbalu. Španci mogu da se pohvale činjenicom da će jedini imati svoje predstavnike u oba meča, a dan ranije kapiten fudbalske reprezentacije i najbolji španski teniser pružili su podršku jedan drugom!
 

- Zdravo Čarli, sećaš se da sam ti pre početka Evropskog prvenstva rekao da nećeš moći da nas bodriš u finalu jer ćeš tog dana i ti igrati finale. Nadam se da će nedelja biti dan za pamćenje za celu Španiju. Podržavaćemo te svim srcem i kao što ti kažeš, obojica znamo šta je potrebno za pobedu. Nadam se da ćemo se videti sledeće nedelje u Madridu da proslavimo zajedno - rekao je Morata u video poruci upućenoj Karlosu Alkarazu.

Nije se dugo čekalo na odgovor trećeg tenisera sveta. Alkaraz će u reprizi prošlogodišnjeg finala protiv Novaka Đokovića (15.00) pokušati da dođe do četvrtog Grend slem trofera u karijeri.

- Pratio sam sve utakmice, od prve do polufinala, patio sam sa vama i podržavao vas. Nadam se da će nedelja biti poseban dan za sve vas. Šaljem vam veliki zagrljaj, hajde da uradimo to. Napred! - poručio je mladi španski teniser.

Podsetimo, Španija u nedelju od 21 čas (RTS 1, Arena 1 premijum) protiv Engleske na "Olimpijskom stadionu" u Berlinu igra finalnu utakmicu na Evropskom šampionatu. Navijačima u Srbiji ostaje nada da će Novak Đoković makar delimično pokvariti slavlje i da će doći do jubilarne 25. Grend slem titule u karijeri!