14.07.2024.

17:50

Foto: Starsportphoto

Sport

Lazetiću stiže porodica u Izrael! Mi u Srbiji znamo šta je rat

Pošto je bio na pripremama, sada je prvi put, otkad je otišao iz TSC-a izneo očekivanja od novog kluba. Isitče da će mu porodica uskoro doći, iako je Izrael u ratu sa Gazom.

- Moja porodica će doći uskoro. Mi smo iz Srbije, znamo kako je tokom ratnog stanja. Mogu samo da kažem da se nadam da će sve uskoro biti dobro i da će se život nastaviti bez ikakvog problema - rekao je Lazetić. 

Informer

 

Prema njegovim rečima, mnogo je bolji trener nego što je bio igrač i želja mu je da izvuče najbolje iz momaka koje trenira.

- Hvala na dobrodošlici, veoma sam uzbuđen što sam deo ovako velikog kluba. Moja filozofija je da pomognem igračima da pokažu sve od sebe, da igraju atraktivan fudbal i daju golove. Kada smo bez lopte, želim da je što pre vratimo u naš posed. To su neki segmenti na kojima radimo svakodnevno i nadam se da ćemo uskoro izgledati kako želim. Bio sam katastrofalan igrač, mnogo sam bolji kao trener nego što sam bio fudbaler - tu nema dileme. Velika mi je čast što sam ovde, imam veliki motiv i velika očekivanja. Moj tim i ja znamo gde smo i koliko su velika očekivanja navijača. Želim da damo sve od sebe. Pomoći ću igračima da pokažu svoje sposobnosti u potpunosti u svakoj utakmici - istakao je trener. 

Lazetuić je četvrti Srbin koji vodi Makabi iz Tel Aviva. Pre njega su to radili: Slaviša Jokanović, Vladimir Ivić i Mladen Krstajić. Od svakog je čuo dobre stvari o klubu u koji je došao. 

Informer

 

- Razgovarao sam sa njima, rekli su mi mnogo toga dobrog o klubu. U današnje vreme je lako doći do informacija. Pričao sam sa mnogima koji su radili već ovde i dobio brojne preporuke. U razgovorima sa Benom Mensfordom, Džekom Angalidisom i Dominikom Prajsom osetili smo strast i zato smo moj tim i ja ovde. Čvrsto verujemo da možemo da uradimo nešto veliko - jasan je srpski stručnjak.

Lične ambicije su mu da ga svi u Makabiju zapamte po dobrim rezultatima.

- Naravno da svaki trener ima želju da napreduje, ali ja samo razmišljam o Makabiju i kako da uspem sa njim. Koji god sam tim vodio, nisam se zadržao kraće od dve godine. Želim da ovde uspem i da budem deo slavne istorije ovog kluba - zaključio je Lazetić.