16.07.2024.

05:53

Foto: Instagram/

Sport

Radonjić i Gudelj uživaju na Ibici! Pogledajte kako se provode (VIDEO/FOTO)

Utakmicom između Španije i Engleske završeno je Evropsko prvenstvo, a "crvena furija" je nakon slavlja od 2:1 postala novi šampion Starog kontinenta. Naša reprezentacija je takmičenje davno završila, još posle grupne faze, a nakon toga većina fudbalera je završila na  egzotičnim destinacijama.

Radonjić i Gudelj se pred početak priprema za novu sezonu provode na Ibici. Radonjić je na svom Instagram nalogu objavio fotografije na kojima se vidi da "orlovi" uživaju za "sve pare".

Pogledajte kako pune baterije pred novu sezonu!

Podsećamo, Radonjić je  nezadovoljan svojim statusom, pa je odlučio da ne igra za reprezentaciju Srbije dokle god je selektor Dragan Stojković Piksi.

Prema Piksijevim rečima, situacija nije baš toliko dramatična, pa je poručio nedavno da računa na sve fudbalere.

- Svi moraju da znaju nema ličnih prolema ne daj Bože, i nije samo on i drugi igrači na koje ste navikli da ih vidite nisu tu iz potpuno opravdanih razloga. Rekao sam da neću pričati o igračima koji nisu tu, ali pošto sam ja neko ko je otvoren i koji ne krije bilo šta i ne postoje teorije zavere, reći ću. Imam odličan odnos sa igračima, kako je rekao, da li je rekao, u to ne ulazim. Pretpostavljam kada bi stigao poziv on bi se odazvao. Nemam lični problem sa Radonjićem, odličan je fudbaler, ali neke stvari su nedovoljne da bi bio ovde - rekao je Stojković.

S obzirom na to da je Piksi ostao na mestu selektora i nakon kraha "orlova" u Nemačkoj, nećemo verovatno Nemanju videti kada krene takmičenje u Ligi nacija.