16.07.2024.

14:29

Foto: ATA Images

Sport

"Grobari" se vraćaju na jug! Navijači Partizana ponovo u Humskoj!

"Grobari" će sa "svog mesta" pratiti meč protiv Napretka iz Kruševca na startu nove sezone Superlige Srbije, ali to ne znači da su prekinuli bojkot ili da su promenili način na koji će se i dalje boriti protiv uprave kluba.


Razlog je krajnje bizaran. Napredak će, naime, biti domaćin u Humskoj u narednom periodu dok ne budu završeni radovi na rekostrukciji stadiona u Kruševcu. Tako će i meč prvog kola domaćeg šampionata u kojem je "parni valjak" formalni gost biti odigran na - Partizanovom stadionu.

Informer

 


"Grobari" su, u skladu sa odlukom da bodre klub samo na gostovanjima, tražili od uprave Kruševljana da im odobri kupovinu ulaznica za severnu tribinu!? Budući da su čelnici Napretka to odbili, jer će na severu biti smeštene njihove pristalice, onda su "grobari" na kraju pristali da kupe karte za jug.
 

Informer

Partizanovi navijači su pred početak prošle sezone proglasili bojkot svih utakmica u kojima su crno-beli domaćini, jer su očekivali da će na taj način izvršiti pritisak na upravu koju predvode predsednik Milorad Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura. Godinu dana bojkota nije donelo željeni rezultat, rukovodstvo crno-belih nije odstupilo ni posle još jedne sezone bez trofeja, a nedavno je i ojačan upravni odbor novim imenima.